Gepersonaliseerde houten en zilveren manchetknopen

Zilveren manchetknopen zijn zeker nog steeds van deze tijd. Voor verschillende speciale gelegenheden, maar ook om dagelijks te dragen hebben wij verschillende soorten manchetknopen in ons assortiment. Wij maken al onze manchetknopen met de hand en daarom zijn deze gemakkelijk te personaliseren naar jouw wensen en eisen. Op deze pagina laten wij je gepersonaliseerde houten, maar ook zilveren manchetknopen met bijvoorbeeld een hand of voetafdruk zien. Voor jullie bruiloft, gala, een jubileum of om op de zaak te dragen bieden wij een ruime keuze in zilveren en houten manchetknopen. In dit artikel geven wij een gedetailleerd overzicht van de verschillende manchetknopen die door ons gemaakt kunnen worden. Zijn er na het lezen van deze pagina nog vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij begeleiden je graag in het maken van de juiste keuze manchetknoop.

Gepersonaliseerde zilveren manchetknopen

Zilveren manchetknopen personaliseren wij op verschillende manieren. Zo trots als een pauw op jullie eerstgeborene? Verwerk de handafdruk en voetafdruk in deze bijzondere manchetknopen met een echte hand- en voetafdruk van jullie baby. Wellicht dat je reeds in het bezit bent van een afdrukje? Wij kunnen deze gebruiken om een digitaal voorbeeld van de manchetknopen voor je te maken. Dit is wel zo handig, want dan kan je precies zien of de afdrukjes mooi uitkomen op de gekozen vorm van manchetknoop. Over het algemeen zijn de vierkante of rechthoekige manchetknopen de meest verkochte vormen. Ook ronde manchetknopen zijn natuurlijk mogelijk. Ben je nog niet in het bezit van een hand of voetafdrukje? Wij sturen je gratis speciaal afdrukpapier toe, waarmee je zelf eenvoudig en veilig mooie hand en voetafdrukjes kunt maken. Draag de herinnering van de geboorte van je kindje altijd bij je. Deze manchetknopen worden ook verkocht als herinnering en verlies sieraad.

Zilveren manchetknopen
Zilveren manchetknopen met baby voet- en handafdruk

Zilveren manchetknopen met een echte vingerafdruk

Als teken van jullie liefde voor elkaar. Wij verwerken jullie echte vingerafdrukken in deze ambachtelijk gemaakte manchetknopen met vingerafdruk. Een bijzonder gebaar en betekenis om te dragen op jullie huwelijk, tijdens jullie verloving, trouwdag of een gala. In overleg met jouw maken wij ook hier een digitaal voorbeeld van de vingerafdruk. Het mooiste gedeelte van de vingerafdrukken gebruiken wij om te vergroten en te plaatsen op het zilver. Draag de vingerafdrukken en daarmee de herinneringen altijd bij je. Ben je reeds in het bezit van vingerafdrukken? Plaats dan je bestelling en antwoord via e-mail op je orderbevestiging, voeg daar een duidelijk heldere scherpe foto toe. Wij gaan dan voor je aan de slag met het maken van het digitale voorbeeld. Pas nadat jij tevreden bent starten we met de fabricage van deze zilveren manchetknopen met een echte vingerafdruk. In dit filmpje over het maken van een vingerafdruk zie je overigens hoe je eenvoudig met een potlood, papier en plakband zelf de vingerafdrukken kunt maken.

zilveren manchetknopen met vingerafdruk
Vingerafdruk zilveren manchetknopen

Manchetknopen met Initialen

Stijlvol en degelijk zijn deze zilveren manchetknopen gepersonaliseerd met jullie initialen. Ook deze manchetknopen worden door ons met de hand gemaakt. Elke manchetknoop is hierdoor uniek en er bestaan geen twee dezelfde op de wereld. Onze juwelier werkt ambachtelijk met de hand en maakt geen gebruik van geavanceerde mechanische machines. Hierdoor garanderen wij de kwaliteit en robuustheid van jouw manchetknopen. Voer tijdens het bestellen van de manchetknopen met initialen eenvoudig de initialen in die geplaatst moeten worden. Wellicht heb je voorkeur voor een speciaal lettertype? Ook dit is mogelijk en kan als reactie op de order bevestiging worden aangegeven. Deze manchetknopen zijn zeer geschikt om te dragen op de zaak, maar zijn ook van toepassing voor andere gelegenheden.

zilveren manchetknopen met initialen
Zilveren manchetknopen gepersonaliseerd met initialen

Gepersonaliseerde houten manchetknopen

Ook houten manchetknopen bieden wij aan in ons assortiment. Op verschillende manieren zijn al onze houten manchetknopen te personaliseren. Neem bijvoorbeeld onze houten trouw manchetknopen. Deze zijn met jullie beide namen en een datum te personaliseren. Laat door ons voor elke gelegenheid deze houten manchetknopen naar jouw wensen maken. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Niets is onmogelijk en wij zoeken altijd naar een passende oplossing welke voor de gelegenheid van toepassing is.

houten manchetknopen
houten manchetknopen met naam en datum

Manchetknopen met een pootafdruk

Ook maken wij manchetknopen met de pootafdruk van jouw meest trouwe vriend. Deze manchetknopen vallen in de categorie sieraden overleden hond. Ook als herinnering aan de geboorte van een puppy of kitten is het mogelijk deze manchetknopen te bestellen. Ben je nog niet in het bezit van een pootafdruk? Na het plaatsen van je bestelling nemen we contact met je op en sturen we je speciaal afdruk papier toe. Met ons afdrukpapier kan je eenvoudig en veilig zelf een pootafdruk maken. Wellicht ben je reeds in het bezit van een pootafdruk? Deze kunnen wij gebruiken om een digitaal voorbeeld voor je te maken. Pas na jouw goedkeuring van het voorbeeld zullen we de manchetknopen gaan smeden.

zilveren manchetknopen met pootafdruk
zilveren manchetknopen met pootafdruk

Zoals hierboven beschreven bieden wij verschillende mogelijkheden voor het vinden van de meest geschikte manchetknopen. Heb je toch nog een vraag, voordat je de door jouw gekozen manchetknopen wilt bestellen? Dan helpen we je graag verder via ons contact formulier. Stel je vraag en wij gaan voor je aan de slag en komen terug met een antwoordt. Wel zo gemakkelijk! Hier vind je nog even het overzicht van al onze manchetknopen.

Na het bestellen van onze sieraden en manchetknopen ben je verzekerd, dat je een kwalitatief hoogwaardig product ontvangt. Onze juwelier en zilversmid heeft jarenlange ervaring in het handmatig vervaardigen van echt zilveren sieraden. Elk sieraad ontvangt tijdens elke stap in het productie proces de nodige aandacht. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van elk sieraad garanderen.