Veelgestelde vragen

Vraag:
Ik ben al in het bezit van een hand/voet afdrukje kunnen jullie die ook voor jullie producten en sieraden gebruiken?
Antwoord:
Jazeker! Dit hangt wel van de kwaliteit van het afdrukje af, maar over het algemeen zijn zelfgemaakt voet/hand afdrukjes te gebruiken om in onze producten en sieraden te verwerken.
Goed om te weten is dat zelfgemaakte (vingerverf) afdrukjes minder detail bevatten. De contouren en details van een hand of voetafdruk zijn beter zichtbaar als je gebruik maakt van onze eigen afdruksets.

Vraag:
Bevatten jullie sieraden en producten de afdruk van mijn eigen huisdier of kindje?
Antwoord:
Ja! Wij gebruiken voor al onze producten en sieraden alleen een afdruk die echt van JOUW huisdier of kindje is. Afhankelijk van het gekozen product sturen wij je zelfs ons speciale afdrukpapier toe, zodat je de poot of hand/voet afdruk zelf kunt maken.

Vraag:
Komen jullie producten uit een fabriek?
Antwoord:
Nee! Al onze sieraden en producten zijn ambachtelijk en met de hand gemaakt. Wij gebruiken voor sommige producten een machine om deze bijvoorbeeld af te werken. Maar alle handelingen gebeuren in ons atelier.

Vraag:
Worden de producten en sieraden precies zoals op de foto’s afgebeeld?
Antwoord:
Ongeveer wel, maar natuurlijk zijn de afdrukjes van jouw huisdier of kindje. Bovendien personaliseren wij naar jouw smaak en wensen. Bij elke bestelling nemen wij contact met je op om de persoonlijke wensen samen te bespreken. Wij beginnen pas aan je product te werken als jij akkoord hebt gegeven.

Vraag:
Hoe lang duurt het voordat ik mijn afdrukset bestelling in huis heb?
Antwoord:
Onze afdruksets worden direct per reguliere PostNL brievenbus post verzonden. Bestellingen van afdruksets binnen Nederland heb je over het algemeen de volgende werkdag in huis. Bestellingen van afdruksets naar Belgie worden via reguliere PostNL brievenbus post verzonden. Dit duurt ongeveer 2 tot 3 werkdagen.

Vraag:
Hoe lang duurt het voordat ik gepersonaliseerde producten in huis heb?
Antwoord:
Na je bestellingen hebben we per telefoon of e-mail contact over jouw speciale wensen. Ook moet er vaak nog een afdrukje uitgewisseld worden. Houd rekening met ongeveer 3 weken levertijd voor onze handgemaakte producten. Wil je voor Moederdag, Valentijn, Vaderdag, Verjaardag, Kerst of een andere speciale gelegenheid bestellen? Wij adviseren om op tijd je bestelling te plaatsen.

Vraag:
Mijn (Kerst) bestelling in december is er nog niet! Hoe kan dat?
Antwoord:
Onze ervaring leert, dat bestellingen geplaatst in december langer op zich laten wachten dan normaal. Dit komt, omdat PostNL het in deze periode drukker heeft dan anders. Dit geldt zowel voor afdruksets als gepersonaliseerde producten.