Blijvende herinnering hond

Voor een blijvende herinnering hond helpen wij je graag in het maken van de juiste keuze. Jouw trouwe dierenvriend heeft een bijzondere plek ingenomen in je leven waaraan je een mooie blijvende herinnering wilt hebben. Wij maken al onze producten met de hand en kunnen daarom verschillende personalisatie eigenschappen toevoegen. Heb jij bijzondere wensen? Een naam, datum of tekstje is altijd bespreekbaar en passen wij het product aan op jouw eisen en wensen. Bovendien tonen we je op deze pagina verschillende mogelijkheden en producten voor een blijvende herinnering hond. Lees de tekst goed door en neem de tijd om een voor jouw passende keuze te maken.

Inktloze blijvende herinnering hond pootafdruk set

Wat is er bijzonderder dan het nemen van een pootafdruk, om deze vervolgens in bijvoorbeeld een fotoboek te plakken. Ook is het mogelijk om de pootafdruk in te scannen en vervolgens via een online canvas website op canvas te laten drukken. Met onze inktloze pootafdruk set voor dieren, kan je gemakkelijk en veilig een mooie pootafdruk maken. Als je via de dierendokter te horen krijgt, dat je afscheid moet nemen van jouw beste dierenvriend heb je mogelijk nog de tijd om de set te bestellen. Bij het dierencrematorium of begraafplaats zijn de medewerkers vaak bereid om te helpen met het nemen van de pootafdruk. Natuurlijk kan je ook eerder zelf de afdruk nemen. Deze afdruk is het belangrijkste en kan gebruikt worden om later op een gepast moment een blijvende herinnering hond uit te kiezen.

Onze pootafdruk sets zijn geschikt voor alle huisdieren. Voor grote en ook kleine pootjes. Het speciale afdrukpapier heeft de grote van A5 papier. Samen met het inktloze doekje, dat is voorzien van een veilige balsem maak je een mooie pootafdruk. Nadat je met het doekje langs het pootje van je huisdier hebt gestreken wel even opletten, dat je met je vingers het speciale papier niet aanraakt, anders zal je jouw vingerafdrukken ook op het papier te zien krijgen. In onze grote zet zitten 4 velletjes speciaal papier, dus je hebt ook de kans om een papiertje te gebruiken om mee te testen. In een hondenpoot afdrukset klein zitten 2 velletjes speciaal papier, deze set is meer geschikt voor kleinere pootafdrukjes. Hieronder een linker en rechter pootafdruk die met onze pootafdruk set is genomen. Alle details zijn te zien.

Blijvende herinnering hondenpoot afdruk
Blijvende hondenpoot afdruk herinnering

In koper geëtste blijvende herinnering hond

Verder hebben we in onze webwinkel een in koper geëtste echte pootafdruk van jouw huisdier. Dit hardhouten lijstje van ongeveer 21 x 15 cm bevat een epoxy plaatje dat is voorzien van een echt laagje koper. In dit koper etsen wij niet alleen een echte pootafdruk maar ook voorzien wij het van een gepersonaliseerde tekst. De pootafdruk is gemaakt met onze speciale inktloze afdrukset voor huisdieren. Met een duidelijk scan of scherpe foto van de pootafdruk maken wij een digitaal voorbeeld. Uiteraard inclusief de door jou gekozen personalisatie. Pas nadat iedereen met het digitale voorbeeld tevreden is, zullen wij beginnen met het etsen van het koper.

Het basis epoxy materiaal is lichtgroen doorschijnend dus bij het branden van een waxine lichtje achter het hardhouten herinnering lijstje zal de pootafdruk warm groen oplichten. Het koper is voorzien van een transparant laagje lak. Hierdoor blijft de glanzende koper kleur behouden en hoeft deze niet opgepoetst te worden. Het lijstje is geschikt om binnen neer te zetten.

Blijvende herinnering hond
Een blijvende herinnering hond in koper geëtst

Zilveren herinnering sleutelhanger met echt pootafdruk

Ook is het mogelijk om een pootafdruk te vereeuwigen in echt zilver. Wij maken verschillende zilveren sieraden waarin ook hier de echte pootafdruk van jouw huisdier is verwerkt. Wij smeden van de pootafdruk van honden, katten en andere huisdieren een handgemaakt herinnering sieraad. Bijvoorbeeld een zilveren sleutelhanger, hanger, bedel of manchetknopen. Ook hier maak je als eerste een pootafdruk. Dit doe je gemakkelijk met een pootafdruk set uit onze afdrukset collectie. Nadat we een duidelijke, scherpe scan of foto van de afdruk hebben ontvangen maken wij een digitaal voorbeeld van het uiteindelijke sieraad.

Door het smeden van de pootafdruk in zilver zullen hele kleine fijne lijntje in de afdruk komen te vervallen. Om alle details van de pootafdruk goed te kunnen zien, zoals kleine haartjes en de bolletjes op de kussentjes is een koperen afdruk aan te raden. Ook in zilver zal de afdruk natuurlijk een blijvende herinnering bevatten en is de pootafdruk echt van jouw beste dierenvriend. Hieronder is een voorbeeld van een zilveren herinnering sieraad te zien.

blijvende zilveren herinnering hond
Zilveren sleutelhanger met blijvende herinnering hondenpoot afdruk

Pootafdruk herinnering of foto op hout

Neem contact met ons op om een pootafdruk of foto op hout te laten laseren. Deze blijvende herinnering hond is op blank beukenhout aangebracht met een laser. Deze mooie bijzondere herinnering foto van jouw hond of ander huisdier krijgt zo een speciaal plekje in de kast of op je bureau. Het ovaal gevormde plankje van ongeveer 20 x 14 cm wordt geleverd met een houten standaard waarop de foto met gepersonaliseerde tekst eenvoudig kan worden neergezet. Door het speciale effect van de laser wordt de foto en pootafdruk in verschillende grijs tinten op het hout aangebracht. Het effect is bijzonder een heeft een warme uitstraling.

Dus net even iets anders dan een gewone foto in een lijstje. Nadat je per e-mail een duidelijk heldere foto en eventueel pootafdruk naar ons hebt verzonden, maken wij een digitaal voorbeeld. Het voorbeeld wordt voorzien van de door jouw persoonlijk gekozen tekst. Nadat jij tevreden bent met het voorbeeld zullen we de afbeelding op het plankje gaan branden.

Wij hopen je zo een aantal voorbeelden en ideeën gegeven te hebben voor een blijvende herinnering hond. Jouw beste dierenvriend is het waard en via één van onze afdruk producten blijft de herinnering eeuwig. Voor vragen zijn wij via ons contact formulier bereikbaar. Wij helpen jou graag verder in het maken van de juiste keuze afdruk herinnering. Door onze werkwijze, waarbij alle producten met de hand worden gemaakt

Op de webpagina van “Beginthier.nl” onder het kopje “herinnering, huisdieren” staan nog een paar link vermeldingen naar andere websites. Op deze website vind je ook verschillende producten voor een blijvende herinnering hond. Wij hopen je via dit artikel een aantal ideeën gegeven te hebben. Jouw beste vriend is het waard. Voor alle vragen die je nog wilt stellen kan je natuurlijk contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.