Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden (versie april 2022)

Lees hieronder alles over onze algemene voorwaarden.

 1. Bestelling

Nadat u uw bestelling via de site hebt geplaatst, ontvangt u via e-mail een automatische orderbevestiging. Controleert u deze gegevens goed.

Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Afdrukset.nl.

Mocht u geen e-mail met de orderbevestiging ontvangen, dan vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Controleer ook uw e-mail Spam filter.

Alle genoemde prijzen op de website van Afdrukset.nl zijn per stuk, in Euro´s en inclusief BTW. Tenzij dit duidelijk anders bij het artikel staat.

Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van uw bestelling door Afdrukset.nl.

Afdrukset.nl is ten allen tijde gerechtigd een bestelling te weigeren. Indien een bestelling wordt geweigerd, ontvangt u hiervan binnen 7 dagen bericht.

Lees verder voor onze overige algemene voorwaarden

 1. Levertijd

Zodra de betaling door ons ontvangen is (‘s middags voor 20:00 uur), dan wordt het pakketje op de eerst volgende werkdag verzonden. Als uw betaling voor 15:00 is ontvangen zullen we het pakketje dezelfde (werkdag) versturen. Binnen Nederland zult u via PostNL het pakket de volgende (werkdag) in huis hebben.

In het geval van een bestelling van een sieraad zullen wij contact met je opnemen om de details van de bestelling op te nemen.

Voor handgemaakte productie houdt u rekening met een levertijd van 2 tot 4 weken. Als het om een spoedbestelling gaat, laat ons dit dan even weten via een notitie, die je tijdens de bestelling kunt opgeven.

 1. Betaling

U hebt  de mogelijkheid om per iDEAL te betalen. Wij maken gebruik van de betaling gateway diensten van www.mollie.com. De betaling verloopt via een aantal stappen:

 • – U gebruik maken van iDEAL, wanneer u gebruik maakt van internet bankieren bij:
  ABN AMRO
  ASN Bank
  Friesland Bank
  ING
  Rabobank
  SNS Bank
  SNS Regio Bank
  Triodos Bank
 • – U legt uw bestelling in uw winkelwagentje. Vervolgens kunt u kiezen bij betaalwijzen om te betalen met iDEAL.
 • – U wordt doorgeleid naar uw eigen internet bankieren omgeving, waar uw betaling klaarstaat.
  Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling.
 • – Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven, Afdrukset.nl krijgt dan bericht dat de bestelling is betaald.
 • – LET OP: Sluit het laatste bevestiging scherm nooit met het venster kruisje.
 • – Na ontvangst van de betaling beginnen wij met het verwerken van uw bestelling.
 1. Verzendkosten

Binnen Nederland en België worden er bij een bestelling boven de € 25,- geen verzendkosten in rekening gebracht.

Overige landen op aanvraag via ons contact formulier

5.Verzenden en levering:

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoek raken of beschadigen van pakjes/pakketten tijdens de verzending of vertragingen tijdens het verzenden.

Levering is mogelijk binnen Europa. Verzendkosten voor levering buiten Nederland en België op aanvraag.

Zodra de bestelling is verzonden, zullen wij u per mail op de hoogte gebracht. Ook kunt u uw order status in “mijn account” opvragen.

Wij versturen alle bestelling via PostNL. Nadat het pakket wordt aangeboden bij PostNL, wordt deze in principe de volgende dag bij u bezorgd in Nederland.

Wij kunnen dit echter niet voor 100% garanderen.

De artikelen zijn na betaling en ontvangst (via PostNL) eigendom van de koper/klant.

 1. Afleveradres

Indien u aan Afdrukset.nl schriftelijk opgave doet van een adres, is Afdrukset.nl gerechtigd aan dat adres alle bestellingen te verzenden, tenzij u aan Afdrukset.nl schriftelijk opgave doet van een ander adres waaraan uw bestellingen dienen te worden gezonden. Foutief opgegeven adressen zijn niet onze verantwoording en poststukken die daardoor niet aankomen worden niet vergoed.

 1. Annulering

Annulering is mogelijk via e-mail, voorzien van uw bestelnummer.
Wij verzoeken u vriendelijk om de reden van  de annulering aan te geven.

 1. Garantie

Afdrukset.nl garandeert dat de artikelen in goede staat verzonden worden en met zorg worden ingepakt.

U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoordt. Indien dit niet het geval is, dient u Afdrukset.nl daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 7 dagen na aflevering schriftelijk en gemotiveerd kennis te geven.

Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft Afdrukset.nl de keuze de desbetreffende producten tegen retournering in de originele verpakking daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren.

 1. Retourzending

Indien u een besteld product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, is de klant gerechtigd de producten binnen 7 dagen na ontvangst in de originele staat (ongebruikt), voorzien van de originele verpakking en goed verpakt te retourneren aan Afdrukset.nl. U dient Afdrukset.nl daarvan binnen 7 dagen schriftelijk op de hoogte te stellen. Gebruik hiervoor ons contact formulier. Of stuur een email naar info@afdrukset.nl

Deze bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling.

Financieel zullen van de originele bestelling de verzendkosten niet worden teruggestort.
Het retourneren verloopt via het volgende adres, porto zijn voor rekening van de klant:

Afdrukset.nl
Geen bezoek adres.
Przyszowa 734
34-604 Przyszowa
info@afdrukset.nl
Regon (Pools KvK-nummer) 388793741
BTW-nummer PL7372227465

Voor telefonische correspondentie kunt u contact opnemen met +31 6 2250 4670

 1. Aansprakelijkheid

Afdrukset.nl stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door verkeerd gebruik van de geleverde producten. De klant dient zelf, alvorens een bestelling te plaatsen, de geschiktheid voor de door Afdrukset.nl geleverde producten voor de betreffende doelgroep te beoordelen.

Afdrukset.nl stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor de schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de klant.

 1. Overmacht

Bij overmacht van Afdrukset.nl kan de bestelling door ons worden geannuleerd. Onder overmacht wordt verstaan: onvoorziene omstandigheden, waardoor nakoming van de overeenkomst redelijkerwijs door u niet meer van Afdrukset.nl kan worden verlangd, zoals bijvoorbeeld bij natuurrampen, kernrampen, oorlog en oorlogsdreiging, bedrijfsstoring, transportmoeilijkheden bij PostNL, stakingen en wanprestatie van onze leveranciers/tussenpersonen.